Leírás
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Analitikai összetevők | |
nyersfehérje | 69,3% |
nyerszsír | 9,6% |
nyershamu | 5,8% |
nedvesség | 4,98% |
Összetevők
Összetétele: 100% Új-zélandi zöldkagyló, fagyasztva szárítva